Пътешествия

Пътешествия! Това правим от началото на 2011 г. Светът на туризма се промени, променя се и в момента. Не само заради технологиите. Ние, хората, ставаме по-смели и можещи – стигаме до всяко място, пътуваме по всякакви начини, опознаваме всякакви хора. И в крайна сметка си ставаме по-близки. За туризма технологиите сякаш носят именно това: възможности.

Вече можем повече. Можем сами да организираме пътуване, почивка, събитие за себе си, за близките си, за приятелите, за колегите. Наистина можем.

Затова да действаме!

При нас ще намерите информация, насоки и съвети как да организирате по-лесно своето пътешествие сами: как да пътувате, къде да отседнете, как да резервирате, какво да видите, какво да опитате. Ще откриете полезни връзки към сайтовете, които ви трябват. 

Важно е да знаете, че ако се обърнете към нас за консултация, съвет, насока, то ние ще ги предоставим безплатно – не ни дължите нищо. Ако се учвствате несигурни и желаете да резервираме за вас, то ще ви уведомим предварително за евентуални резервационни такси, които можете да приемете или отхвълрите.

В нашия блог ще намерите интервюта с интересни хора от различни държави, с различни занимания и с разнообразни виждания, които ще ви дадат уникален поглед в планирането на пътешествия.

Накратко. Опитваме се да съберем всичко, което ви е необходимо, за да надградите собствения си ресурс и да творите своите пътешествия сами. 

Благодарим ви за доверието!